Citater om fysik og citater fra kendte fysikere

Her finder du insigtsfulde citater fra kendte fysikere gennem tiden.

Når jeg spørger mig selv, hvorfor jeg opdagede relativitetsteorien, synes det at ligge i følgende omstændighed: Den normale voksne bryder aldrig sit hoved med problemerne om rum og tid. Det er ting, han har tænkt på som barn. Men jeg udviklede mig så langsomt, at jeg først begyndte at spekulere på rum og tid, da jeg allerede var voksen. Altså dykkede jeg dybere ned i problemet, end et normalt barn ville have gjort.

Albert Einstein

Man kan lære meget ved at være fysiker, muslim eller kunstmaler, men man kan aldrig bringe alt dette på en enkel formel

Niels Bohr

Intet eksisterer, før det kan måles.

Niels Bohr

Tid er denne verdens sjæl

Pythagoras

Selv som Sandhed, har fejl sine elskere

Pythagoras

Isaac Newton citat
Isaac Newton citat

Jeg kan beregne bevægelsen af ​​himmellegemer, men ikke menneskers vanvid

I can calculate the motion of heavenly bodies but not the madness of peopleI can calculate the motion of heavenly bodies but not the madness of people

Isaac Newton

Hvad vi ved er en dråbe, hvad vi ikke ved er et hav.

What we know is a drop, what we don’t know is an ocean.

Isaac Newton

Scroll to Top