Jesper Klein ord og citater

Den elskelige skuespiller Jesper Klein har gjort en forskel med sin kunst i Danmark, og hans mange ord og hyggelige citater, kan fortsat glæde og more os. Jesper blev født i 1944 og døde 2011.

Jesper Klein citater

Jesper Klein er en dansk komiker og skuespiller, der har sagt mange sjove og mindeværdige ting gennem årene. Her er nogle af hans citater og ord:

Pressen er som en våd hundehvalp – den kan være meget sjov at kigge på en gang i mellem, men man vil nødig have den op i sengen

Flere citater om hunde

Det er kun sportsmænd og idioter, der springer over hvor gærdet er højest

 • “Man kan ikke leve af at være normal.”
 • “Jeg er ikke gammel, jeg er i min bedste alder, og min bedste alder er altid 10 år yngre end den alder, jeg er i.”
 • “Hvis man kan grine ad det, kan man overleve det.”
 • “Jeg har altid troet, at jeg ville blive klogere, når jeg blev ældre. Men jeg er snart 60, og det er stadig ikke sket.”
 • “Jeg tror på, at livet er en gave, og at man skal tage imod den med åbne arme. Også selvom gaven nogle gange er en regning fra Skat.”
 • “Det er bedre at grine end at græde. Medmindre man har grint så meget, at man græder af grin.”
 • “Jeg har ikke tid til at være deprimeret. Jeg har for meget sjovt at lave.”
 • “Hvis man vil være klogere end alle andre, skal man læse bøger. Hvis man vil være sjovere end alle andre, skal man skrive dem selv.”
 • “Det er aldrig for sent at blive den person, man gerne vil være. Medmindre man vil være superhelt, for så er det for sent, når man er blevet ældre end Batman.”
 • “Jeg har altid været fascineret af, hvordan man kan bruge humor til at tackle alvorlige emner. Det er som at lave sjov med en elefant i rummet – det får folk til at grine, men det kan også belyse noget, der er svært at tale om.”
 • “Jeg tror ikke, at der findes nogen rigtig definition på lykke. Det er noget, der varierer fra person til person. For mig handler det om at kunne grine af mig selv og om at have gode relationer til de mennesker, jeg holder af.”
 • “Jeg tror, at humor kan være en form for social kommentar, der kan få folk til at tænke over tingene på en anderledes måde. Det kan også være en måde at skabe fællesskab og samhørighed på.”
 • “Jeg tror, at vi alle har et ansvar for at bidrage til samfundet på en eller anden måde. For nogle handler det om at gøre en forskel gennem deres arbejde, for andre handler det om at støtte en sag eller at være en god ven.”
 • “Jeg tror, at det er vigtigt at have en sund selvironi og at kunne grine af sig selv. Det kan hjælpe os med at tage tingene mindre alvorligt og at bevare en positiv attitude, selv når tingene bliver svære.”

Om Jesper Klein

Jesper Klein blev født den 13. november 1944 i København, Danmark. Han var en dansk komiker, skuespiller, forfatter og filantrop, der bidrog markant til dansk kultur og underholdning.

Klein startede sin skuespillerkarriere i slutningen af 1960’erne og fik anerkendelse for sine optrædener på teaterscenen i forskellige teaterproduktioner. I løbet af sin karriere optrådte Jesper Klein også i adskillige film og tv-produktioner. Han blev et velkendt ansigt på dansk fjernsyn og blev elsket af seerne for sin karisma og talent. Han arbejdede sammen med mange af Danmarks mest anerkendte instruktører og skuespillere og efterlod et betydeligt indtryk på den danske film- og tv-branche.

Ud over sin skuespillerkarriere var Jesper Klein også en produktiv forfatter. Han udgav flere bøger, herunder både fiktion og selvbiografier. Hans skriftlige værker giver indblik i hans dybe refleksioner, oplevelser og fantasi.

Jesper Klein var også engageret i filantropisk arbejde og brugte sin berømmelse og indflydelse til at støtte forskellige velgørende formål. Han var en passioneret fortaler for sociale og miljømæssige spørgsmål og arbejdede for at skabe opmærksomhed og positive forandringer på disse områder.

Scroll to Top